Telefon

073 - 849 16 25

Mail

info@bodyhouse.se

Kinesisk koppning är en gammal metod som använts i årtusenden inom den Traditionella Kinesiska Medicinen. Behandlingen görs med plastkoppar som skapar ett undertryck, vilket gör att huden och bindväven lyfts och påverkar cirkulationen positivt.
Koppning har en cirkulationshöjande och utrensande effekt genom en kraftfull ökning av blodcirkulationen, ökad borttransport av slaggprodukter, vilket gör att kroppens egen läkning förbättras.

Koppning är en djupgående behandling, som ger en skön avslappning och smärtlindring.

Koppning har bra effekt på muskelspänningar, smärttillstånd, tillstånd av dålig blodcirkulation, idrottsskador, ryggbesvär, knä- och axelproblem, ischias, löparknä, förtätad bindväv, cirkulationsproblem, gamla skador m.m
Kan även användas vid fibromyalgi, magbesvär, menstruella smärtor, ärrbildning, åderbråck och mot celluliter.

Koppar sätts i speciella mönster utefter kroppens akupunkturpunkter och meridianer, över smärtpunkter och problemområden eller så används kopparna med rörelse över behandlingsområdet för att få igång muskulatur och cirkulation.

En bra behandling för riktigt stela muskler eller bindväv!
Ger ökad cirkulation och ökad energi i kroppen.


Koppningsmassage är en kombination av svensk klassisk massage och kinesisk koppning.
Här används kopparna i speciella mönster utefter kroppens akupunkturpunkter och meridianer, som punktbehandling över smärtpunkter eller problemområden eller med rörelse för att få igång muskulatur och cirkulation, tillsammans med klassisk massage, för att få en djupgående behandling av problemområdet.

Kombinationen med massage och koppning ger en djupare och effektivare behandling av problemområden. Det ger en avslappning och smärtlindring i kroppen, samtidigt som cirkulationen och energin ökar.

En bra behandling för riktigt trötta, stela muskler eller bindväv!

Flash cupping är en kraftfull koppningssbehandling för din rygg!
Flash cupping utförs  genom att kopporna snabbt placeras och avlägsnas upprepade gånger över hela ryggen. Ett starkare tryck används vilket gör att behandlingen blir extra kraftfull. Ger energi till ryggen, en mjukhet i vävnaden och ökad rörlighet.