Telefon

073 - 849 16 25

Mail

info@bodyhouse.se

Hur kan jag boka en tid för behandling?
Allra enklast bokar du tid på vår bokningssida http://bodyhouse.valei.com.
Sms är annars det enklaste och snabbaste sättet att få svar. Under arbetstid har vi svårt att svara i telefon då vi ofta är upptagna med kunder eller på språng, men sms går snabbare att svara på. Vårt telefonnummer är 073-8491625 och vår mail är info@bodyhouse.se
Om jag behöver avboka min tid, hur gör jag då?
Du behöver avboka din tid senast 24h innan din bokade tid. Senare avbokad eller inte avbokad tid debiteras med fullt belopp.
Du kan avboka genom länk i mailet du fick i samband med bokning, eller på sms/telefon 073-8491625. Ringer du och vi inte kan svara så behöver du prata in ett meddelande.
Hur gör jag om jag blir sjuk?
Om du blir sjuk samma dag som din bokade tid, så får du självfallet avboka din tid kostnadsfritt direkt på morgonen.
Hur kan jag kontakta er?
Du når BodyHouse på följande sätt:
Sms/telefon 073-8491625, kan vi inte ta ditt samtal så är det viktigt att du pratar in ett mobilsvar så har vi möjlighet att ringa upp dig.
Vilken adress finns ni på?
BodyHouse finns på Drottninggatan 5, Enköping. Samma lokaler som Muskelvärkstan. Det är ett par kvarter ifrån järnvägsstationen.
Hur kan jag betala hos er?
Du kan betala med swish eller kontanter. Vi tar inte kort. Avtalskunder kan även faktureras.
Får jag ett kvitto hos er?
Självklart får du kvitto på alla våra behandlingar, oavsett vilket sätt du betalar på.
Kan jag skicka in kvittot som friskvård?
De flesta arbetsgivare godtar alla våra behandlingar som friskvård. Men det är upp till arbetsgivaren vilka behandlingar de godtar och hur mycket friskvård de ger.
Är ni anslutna till någon friskvårdsportal?
Nej, vi är inte anslutna till någon friskvårdsportal eller värdebevis.
Kan jag nyttja sjukvårdens frikort hos er?
Nej, massörer är inte anslutna till vården och du kan inte nyttja frikort på massage eller liknande behandlingar.
Kan jag köpa presentkort hos er?
Det går bra att köpa presentkort. Du kan antingen 1. boka tid och köpa på plats, 2. betala med swish och hämta på plats under våra öppettider 3. köpa helt på distans och få ett digitalt presentkort.
Kan jag boka tid samma dag?
Du kan inte boka tid för behandling samma dag i vår bokningskalender online. Allra enklast är att kontakta oss via sms, så kan vi hinna se det snabbt och även hinna kontakta dig om vi har något ledigt.
Hur gör jag när jag kommer till er för min bokade tid?
Du kan gå rakt in genom vår ytterdörr, du behöver inte knacka eller vänta utanför. Vi har ett stort väntrum, där du tar av dig dina skor och slår dig ner i en av våra sköna fåtöljer eller på en stol. Vi kommer ut och hämtar dig när det är din tid.
Vad gör jag om ni inte hämtat mig när min tid kommit?
Ibland händer det att vi blir försenade med kunden före eller i ett samtal. Vi kommer så snart vi hinner, självklart påverkas inte din egna tid om vi skulle råka vara sena. Är vi mer sena än 10-15 minuter är du självklart välkommen att knacka på och fråga, men invänta alltid svar. Öppna inte dörren själv, då vi kan ha en annan kund inne.
Vad har vi ni för utbildning?
Ulrica är utbildad certifierad massör, massageterapeut, diplomerad käkledsterapeut och löpcoach. Hon har även flerårig utbildning från universitet inom idrott och träning, idrottsmedicin, hälsa och medicin.
Hur lång erfarenhet som massör har ni?
Ulrica är utbildad 2006-2007 och har drivit eget företag som massör sedan 2012. Så ungefär 15 år!
Har ni ett företag och försäkring?
Ja! Vi har ett företag med F-skatt och vi innehar ansvars- och behandlingsförsäkring för bådas trygghet.
Hur många behandlingar behöver jag?
Det är väldigt individuellt, och beror både på vilket syfte du har med just din behandling och vilket typ av problem eller smärta du har.
Hur ofta går man på massage?
Det är också väldigt individuellt. Många som går regelbundet i förebyggande syfte går allt ifrån varannan, var tredje, var fjärde eller var 6:e vecka. Vissa går ett par eller en gång per år.
Kan jag boka en tid till mitt barn?
Äldre ungdomar går bra att boka tid för. Vi ser gärna att du som förälder (eller mor/farförälder) är med till besöket, och att ni kommunicerar det med oss vid bokning. Under behandlingen väntar du som målsman i vårt väntrum, detta för att behandlingen oftast blir mycket mer avslappnad för ungdomen. Ni är välkomna med in under eventuellt samtal som behövs innan/efter!
Yngre barn hänvisar vi till sjukvården eller annan legitimerad personal så som kiropraktor.
Vi har satt en fast åldersgräns på 12 år och då endast i special fall och med en förälder närvarande i lokalen, men inte i rummet. Vi ser helst att du som kommer är över 16 år så att dina muskler och leder är utvecklade.